Tuli käytyä käsityömatkalla Tallinnassa Turun ja Salon tilkku-kilta jäsenien kanssa, tietysti tuli tehtyä ostoksia Villalankatehtaalta, Karnaluksista ja Pellavakaupasta ym..

Villalankatehtaasta ostin huovutustarpeita jos vaikka ehtisi tehdä huopalaukun. Karnalusista bambulankaan sukkia varten.

Nämä (tilpehööperit) ostin kaikki Karnaluksista. On muuten mahtava käsityötarpeita myyvä kauppa (en ole ikaisemmin käynyt).

Pellavakaupasta ostoksia ja Karnaluksista ovat ruutu kankaat.

Käytiin myös Marja Matiiseen ateljeessä joka oli hänen kotonaan, paljon upeita töitä joihin liittyi oma tarina eli kankaat olivat esim. hänen vanhoja vaatteitaan tai suvun vaatteita. Kortti oli tehty langanpätkistä (oikeasti aika hyvä idea) Ostin hänen tekemänsä kirjan jossa oli esitelty upeita töitä ja niihin hyvät ohjeet vaikka en kieltä osaakaan, mutta eikö näin sanota että "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" toinen kirja on kirjakaupasta.

Marja Matiiseen upeita töitä, seinävaate, lampunvarjostin ja ikkunaverho. Tosi kauniita pitäis varmaan kokeilla kirjasta löytyy kuvat ja ohjeet.